Am început ușor, ardelenește, cu trei antrenori, printre care și Emilia Cotul, fondatoarea acestui business. La Personal Training Studio by Emilia credem că schimbarea nu este completă atâta timp cât transformarea fizică nu este completată cu muncă asiduă pe partea de nutriție și pe aspectele psihologice.

Ne-am propus să transformăm studioul nostru într-un loc unic în care să beneficiezi de de o largă diversitate de antrenamente sportive (antrenamente funcționale, yoga, dansuri sportive, zumba, TRX, Fit&Fly) cu antrenor personal, precum, totodată, să te bucuri de sprijin și în alte aspecte, cum ar fi consultații nutriționale și psihologice motivaționale, sfaturi pentru un stil de viață sănătos sau îndrumare pentru o schimbare totală de look și stil vestimentar.

Prin ce schimbări am trecut și cu ce ne putem mândri?

La doar un an după ce ne-am deschis porțile,  echipa noastră de antrenori a ajuns la șase oameni, toți specialiști în domeniile lor și bine pregătiți pentru a te ajuta. Dacă a crescut familia a fost necesar să “crească” și casa noastră, astfel că studioul a început cu un spațiu de 60 mp. În plus, începând cu 2017, am deschis un al doilea studiou, care are o suprafață de 200 mp.

Noi ne-am dorit ca la muncă să ne simțim ca acasă și am încercat să transformăm studioul într-un spațiu care să ofere și clientului același sentiment, astfel încât antrenamentele să fie ca o seară petrecută în casa unor prieteni de care ești foarte apropiat.

Suntem mândri de relațiile pe care reușim să le legăm cu clienții noștri. Tocmai de aceea ne putem lăuda cu faptul că cei care își doresc o schimbare autentică în viața lor și vin la noi pentru acest lucru, rămân alături de noi pe termen lung și foarte lung.

The New You!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     © 2021 PTS by Emilia All rights reserved